Home / Werknemers

Werknemers

Werknemers

Bent u op zoek naar werk als uitzendkracht?

Bij Kapitein Personeel bent u aan het juiste adres. Wij zijn een bureau dat u geeft waar u recht op heeft. Wat kunt u van ons verwachten?

Eerlijk loon:

Wij zijn transparant over uw verdiensten en vermijden verborgen kosten. U weet precies waar u aan toe bent. Alleen de kosten voor de zorgverzekering en eventuele huisvesting worden van uw loon ingehouden. Bovendien betalen wij uw salaris wekelijks netjes uit.

Huisvesting:

Wij hechten veel waarde aan een schone en veilige leefomgeving. Voordat wij u ergens huisvesten, controleren wij zorgvuldig alle huizen. Daarnaast werken wij alleen met huizen die een SNF-keurmerk hebben.

Transport:

Na een dag hard werken wilt u snel naar huis om te eten en te ontspannen. Wachten op vervoer is dan niet prettig. Daarom hebben wij het transport bij Kapitein Personeel goed geregeld. Aan het einde van uw shift wordt u zo snel mogelijk opgehaald en naar huis gebracht bent u onverwacht eerder of juist later klaar met werken dat is geen probleem u appt onze chauffeur en u wordt binnen 15 minuten opgehaald en thuisgebracht.

Passend werk:

Wij zoeken het hele jaar door geschikt werk voor u, bijvoorbeeld in de voedselindustrie, agrarische sector, bouw, technische sector of maritieme sector. Elk seizoen zijn er verschillende producten om te telen, dus er is vrijwel altijd werk beschikbaar. We houden rekening met uw wensen, kennis en ervaring, zodat u met plezier naar uw werk gaat.

Persoonlijke aandacht:

Onze werknemers zijn van groot belang voor ons bestaan. Daarom bieden wij u persoonlijke aandacht. Onze coördinator staat 24/7 voor u klaar om uw vragen en problemen te beantwoorden. We regelen ook graag zaken voor u, zoals tandarts- of doktersafspraken. En als er iets te vieren valt, doen we dat graag samen.

Betrouwbaar

Tevredenheid voorop

Bij Kapitein Personeel staat uw tevredenheid voorop. Als u wilt werken voor een uitzendbureau dat u geeft wat u verdient, solliciteer dan snel bij ons.