Home / Over ons

Over ons

Welkom bij Kapitein Personeel, hét bureau dat gekwalificeerde uitzendkrachten verbindt met bedrijven die behoefte hebben aan personeel. We zijn actief in diverse sectoren, waaronder de voedsel-, bouw-, maritieme, technische en agrarische sector. Ons werkgebied omvat voornamelijk de Noordoostpolder, Urk, Lemmer, Kampen, Dronten en omliggende gebieden.

Kapitein & Personeel

Onze kernwaarden zijn gebaseerd op:

Goed voor onze mensen:

We staan achter onze mensen, omdat zij degenen zijn die ons succesvol maken. We bieden eerlijk loon, veilige huisvesting, goed verzorgd transport en persoonlijke aandacht. Dit leidt tot gemotiveerde werknemers die met plezier naar hun werk gaan.

Betrouwbaarheid

We houden ons altijd aan onze afspraken. Voor werknemers betekent dit dat ze krijgen waar ze recht op hebben. Voor werkgevers zorgen we ervoor dat het afgesproken aantal uitzendkrachten altijd aanwezig is. Mocht er onverhoopt iemand uitvallen, dan zorgen wij binnen 2 uur voor een geschikte vervanger. Zo waarborgen we de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Kwaliteit

Bij Kapitein Personeel leveren we kwaliteit. We screenen kandidaten zorgvuldig op hun ervaring, kwaliteiten en doen navraag bij hun vorige werkgevers. Op die manier kunnen we hun sterke punten en voorkeuren achterhalen. Zo maken we de beste match tussen werknemer en werkgever. Als medewerkers op de juiste plek zitten en gemotiveerd zijn, komt dit de productiviteit ten goede.

kwaliteit

We hechten veel waarde aan kwaliteit

Daarom hebben wij onze backoffice uit besteed aan JEX Backoffice. Op deze manier zijn onze uitzendkrachten er zeker van dat er elke week wordt uitbetaald en dat er wordt voldaan aan onderstaande certificering.

SNF-keurmerk: Hiermee tonen we aan dat we arbeidsmigranten op de juiste manier huisvesten, met onder andere brandveilige woningen, goede sanitaire voorzieningen en hygiënische woonruimtes.

NEN 4400-1 certificering: Dit certificaat bevestigt dat er wordt voldaan aan de normen voor het inlenen van arbeid en uitbesteden van werk, inclusief de juiste administratieve verwerking van identiteitsdocumenten en het naleven van belasting- en verzekeringsverplichtingen.

SNA-keurmerk: Als gevolg van onze naleving van de NEN 4400-1 norm, in het bezit van het SNA-keurmerk.

VCU-certificering: Dit certificaat toont aan dat er aandacht wordt besteed aan gezond en veilig werken.

StiPP-pensioen: Werknemers worden aangesloten bij Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP), dat de pensioenregelingen voor de flexbranche uitvoert.

NBBU: Werknemers worden uitbetaald volgens de regels van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU)

G-rekening: Het is mogelijk om gebruik te maken van een G-rekening voor de correcte afdracht van loonheffingen en omzetbelasting.

Bij Kapitein Personeel streven we ernaar om de beste dienstverlening te bieden aan zowel uitzendkrachten als werkgevers. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw behoeften te bespreken.

Jacob Willem Kapitein

Commercieel directeur

Piet Kuijt

Operationeel directeur

Bartek Dymala

Hoofd coördinator

Aleksandra Dymala

Coördinator/planner

Inna Myrhorodska

Administratie & Aanspreekpunt Oekraïne

Marjan van de Berg

Accountmanager

Dave van Dijk

Accountmanager

Wioletta Dujnowska

Planner/Jobcoach