Inloggen

Nog geen account? Meld je nu aan

Wachtwoord Vergeten?

Sign Up

Wachtwoord gegenereerd en verzonden naar uw e-mail adres.

Jacob Willem Kapitein

Commercieel directeur

 

Mijn taak is het om ervoor te zorgen dat ons team harmonieus en effectief samenwerkt zodat de productiviteit hoog blijft en doelstellingen worden gehaald.
Mijn belangrijkste taken zijn: planning, doelstellingen, salestarget, rapportages, management, leiderschap, optimaliseren van verkoopprocessen, geven/faciliteren van training, ontwikkelen van strategieën, implementatie van de strategieën, aantrekken nieuwe opdrachtgevers en administratie.

Piet Kuijt

Operationeel directeur


Mijn taak is het om te bouwen en verbinden het onderhouden van een goede relatie met onze opdrachtgevers.
Mijn belangrijkste taak is de dagelijkse leiding van ons team om ervoor te zorgen dat aan de aanvraag van onze klanten wordt voldaan. Het dagelijks contact met onze opdrachtgevers en medewerkers.

Bartek Dymala

Hoofd coördinator


Ik houd mij voornamelijk bezig met het werven en selecteren van potentiële werknemers.
En verder met het bemiddelen tussen opdrachtgever en onze medewerker, planning en administratie.
Elke dag is anders en doe ik mijn best om onze medewerkers en opdrachtgevers blij te maken.

Aleksandra Dymala

Coördinator/planner


Ik ben het eerste aanspreekpunt voor onze Poolse medewerkers van onze organisatie.
Naast de dagelijkse planning zorg ik ervoor dat onze systemen up-to-date zijn, medewerkers de juiste begeleiding krijgen tijdens ziekte en de algemene administratieve taken.

Radoslaw Gronczewski

Werving & Selectie


Ik ben dagelijks op zoek naar de beste professionals in de mark om de perfecte match te vinden voor onze opdrachtgevers, voornamelijk mensen uit oost Europa

Inna Myrhorodska

Administratief medewerker & Aanspreekpunt Oekraïense medewerkers


Dagelijks zorg ik ervoor dat nieuwe medewerkers worden toegevoegd in ons systeem. Ook ben ik verantwoordelijk voor het controleren en doorzetten van de gewerkte uren.
Als Oekraïense ben ik het aanspreekpunt van de Oekraïense vluchtelingen die momenteel voor ons bedrijf werken. Ik begeleid onze medewerkers met het aanvragen van BSN, bankrekening nummer en andere zaken zoals het maken van dokter afspraken enz. om de mensen wegwijs te maken binnen de Nederlandse samenleving.